Őszintén szólva

Mi ez a rendszertelenség, miért a hosszú szünetek?

Többen kérdeztétek tőlem, hogy mikor írok újra, mikor jelenik meg a következő írásom itt a blogon. Úgy döntöttem, megírom itt a választ.

A blog, mint sokak esetében, számomra is egy olyan közlési forma, ahol az adott, aktuális történéseket, folyamatokat le tudom írni, megfogalmazni, azok következtetéseivel együtt. Túlnyomó részt “személyesen működöm” inkább, és így zajlanak az “eszmecserék”, ha valami akad mégis, ami “belém szorult”, vagy ebben a formában kívánkozik ki, akkor megírom.

Családállító-képzésre járok, és emellett mindig tanulok is még valamit, így az időm és energiáim egy másik részét erre fordítom. Az állítás-képzés, aki ismeri, tudja, hogy sokat tud kivenni az emberből, rendkívül intenzív folyamatokat válthat ki, és ez természetesen arra is hatással van, hogy itt mikor van valami, amit leírok, megosztok, és persze arra is, hogy mennyi idő alatt “dolgozódik fel”, ürül ki, ülepszik le az adott téma bennem.

Ezek nem panaszok, azért tartottam fontosnak leírni, mert mint fentebb írtam, többen kérdeztétek tőlem, így megosztottam Veletek a blog hektikusságának okát.

A másik oka pedig, hogy tombol a nyár, sokan elmentek nyaralni, jönnek-mennek, ami nem jelenti azt, persze, hogy megáll az élet, azt semmiképpen, csak kicsit másképpen, más ütemben zajlik, ehhez pedig én is alkalmazkodom, alakítom a dolgokat.

Természetesen személyesen is ugyanúgy működik a dolog továbbra is, mint eddig, illetve szerveződik egy csoport, egy kör, ahol terveim szerint szeptember-október hónaptól rendszeresen összegyűlünk és találkozunk. Itt különböző programok, témák keretében megbeszéljük és hasznosítjuk a velünk történteket, és azt is, hogyan építhetőek azok be a mindennapokba. Szívesen látok mindenkit, aki csatlakozni szeretne ehhez a körhöz, emailben vagy itt, a blogon keresztül jelezve elmondom a részleteket.

Köszönöm mindenkinek a kérdést és az érdeklődést, ez nekem nagyon jó visszajelzése annak, hogy olvastok, követitek az eseményeket és érdeklődtök a téma iránt! 🙂

Köszönöm azt is, hogy elfogadjátok a fent leírtakat, és várok mindenkit szeretettel a körbe is, aminek jelen állás szerint helyszíne a 11. kerületben lesz, amint tudok pontosabb információt ezzel kapcsolatban, jelzem.

Szép napokat és kellemes nyarat kívánok Nektek!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.